2 367 läst · 2 svar
2k läst
2 svar
Kakla på kakel i kök - tätskikt?
Hej hej! Sitter och försöker luska i det här med att kakla på befintligt kakel, har sett både att det ej rekommenderas och att det inte lär vara några problem. VAD är tätskikt och HUR vet man om det är bra? Är det något man behöver fundera på i köket? Har läst nåt om att det bara är i våtrumsmiljöer det är relevant?
Skulle jag vilja kakla har jag alltså kommit fram till är detta: Man ska se till att tvätta riktigt ordentligt, sandpappra lite för att rugga upp... What else?
Skulle jag vilja kakla har jag alltså kommit fram till är detta: Man ska se till att tvätta riktigt ordentligt, sandpappra lite för att rugga upp... What else?
Tätskikt har man bara i våturymmen där väggarna blir nerblötta. I kök kanske det kommer lite stänk men långt långt från att det inte bara går att torka bort.
Du ska alltså INTE ha tätskikt. Här fanns lite bra läsning
http://www.dalademokraten.se/Articl...0113091208_DD478/20050113091208_DD478.dbp.asp
Du ska alltså INTE ha tätskikt. Här fanns lite bra läsning
http://www.dalademokraten.se/Articl...0113091208_DD478/20050113091208_DD478.dbp.asp