Här i Växjö bygger Kärnhem nu 21 villor, varav sambon och jag är mycket intresserade av en. :)

Någon som hört talas om Kärnhem (kanske bara finns i Växjö???)?

Villorna ska ligga i ett område som kallas trädgårdsstad och idén kommer ifrån ett prisbelönt område som heter Riksbyhöjden i Bromma. Någon som hört talas om detta område?

Iaf kostar huset, som är på 124 kvm och två plan, 1820000 i "lyxutförande". Det innebär kakel och klinker och björkinredning i badrummen, klinker i kapprum, kök och tvättstuga, inbyggd trapp med förråd under, Marbodal ekkök med rostfria vitvaror och säkert något mer som jag glömt.

Verkar priset rimligt? Huset säljs nyckelfärdigt med plattsatta gångar, staket på framsidan, carport och förråd samt finplanerad trädgård. Det enda man får göra själv är att så gräset.

Hälsn Lottan
 
här i västerås försökte jm sälja något liknande, men de husen var 129 m2 i två plan. De ville ha 2.200 000, men försäljningen gick trögt, så de byggde till slut bara ett visningshus. Detta var svårsålt och gick till slut för ca 1850' eller nåt liknande.... men det var på en väldigt liten och tråkig tomt brevid en bilgata. Tror nog inte ni kan komma undan så mycket billigare än det pris ni fått om ni vill ha allt fixat och klart..

 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.