Hade förlikat mig med tanken att behöva joxa med styrtråd till tryckknapp för en jollydriver tills jag såg Nexa M-Spot driverdon, frågan är om det kommer att funka.

Jag kommer att köra 6 st 700mA konstantströms LED-moduler i takfoten, tanken är använda en Jolly Maxi som driver LED'arna med 12v AUX-utgång som spänningsmatar Nexa enheten, koppla 1-10v styrningen från den till 1-10v ingången på Jollydrivern och styra alltihop med en Nexa tryckknappssändare.

Jollyn kan ju även länkas ihop med fler drivers, påverkar isf. Nexa-styrningen möjligheten till ihoplänkning om jag bygger ut med fler moduler över entré och garage i framtiden?

Drivern: http://molectric.com/images/userfiles/files/MAXI_JOLLY(1).pdf

Nexa M-spot: http://molectric.com/dimmer/1274-nexa-tradlos-dimmer-1-10-volt.html

Tacksam för all input.

Mvh
Magnus
 
Jag fick svar från Nexa/LedTeknik, så om någon kommer på samma fråga så bekräftar de att tilltänkt konfiguration ska fungera. Används inte MaxiJolly eller annan driver med 12v utgång så måste en separat matning ut till primär.
 
  • Gilla
Bo.Siltberg
  • Laddar…
Hur gick det med detta? Jag har 14 st Maxi Jolly som jag tänkt göra samma med, fast jag har en mekansikt trycknap ansluten till Push ingången på Jolly konvertern vad händer när du försöker styra den via 1-10v ingången ocskå? Tanken är alltså att behålla push knappen, samt styra det via nexa om möjligt.
 
Jolly tycker inte om att man blandar dimringssätt så du behöver välja, tryckknapp eller 1-10V. Vad som händer kan ev variera beroende på modell, men det kan vara så att om tryckknapp har använts så kopplas helt enkelt 1-10V-ingången bort, till dess att jollyn resettas.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.