Jag har haft problem tre gånger och samma fel , det har fastnat något i pumpen. Ny sist var det ett fiskben. Han som servade maskinen berättade att silen vid utpumpningen har fått några större hål där större bitar fastnar och det krävs hjälp av service kunnig. Han måste ligga på golvet för att få ut föremålet som är hindret för att pumpen ska fungera.
Jag kan inte låta bli att fundera om Elektrolux har gjort en medveten konstruktion som kräver hjälp av en service kunnig person.
 
Vill du säkra mindre format så kan du sätta in en bit av myggnät av plast på den sida som pumpen suger eller lägga en bit av dito i silen ini maskinens botttenavlopp . Garanteras att du inte får problem senare, bara rensa oftare.
 
  • Gilla
airam47
  • Laddar…
Han som tar ut biten som fastnat ligger på golvet och det verkar inte helt enkelt,
 
Klart inte enkelt , silen som finns ska ta hand om skräpet. i bland får man ta ut maskin och väta den för att lossa hela pumpen.
Varför göra så, lägg en extra sil ( myggnät ) under grovsilen som sitter där i botten på maskinen och rensa oftare så behövs ingen servicegubbe som kostar pengar.
 
  • Gilla
airam47
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.