Hej

Har precis skaffat villa (byggd 1965, så gott som helt i original) och en av de första punkterna på vår långa renoveringslista är att byta alla ytterdörrar. Dessa är svårt slitna av väder och vind och det drar mycket genom gliporna.

Eftersom min tid och kunskap kring detta är begränsad, och kostnaderna inte ska rusa iväg, så undrar jag om någon har tips på en bra och prisvärd totalleverantör av dörrar + installation?

/Andreas
 
Hej.
Jag tycker att du ska byta dörrar själv.
Köp dom på Skånska byggvaror(oftast bra priser) sen tar du hjälp av en kompis(om du har någon ;) ) Det finns bra beskrivningar i bygghandeln.
Lycka till!!!!

 
Nu har vi haft 2 olika fönster/dörrfirmor på plats. Bådas offerter hamnade kring 40.000:- för ytterdörr 9 x 21, sidoljus 9 x 21, fönsterdörr 9 x 21 och gorventre 8 x 21, ASSA 2002 EVOlås, kringmaterial och arbete. Den vi valde (Dörrtjänst) kommer installera Leksandsdörren-dörrar.
Låter detta rimligt?

Anledningen till att jag inte byter själv är att vi vill få det snabbt avklarat. Får kompensera genom att fixa andra saker på huset själv...

/A
 
Jag hade gärna gjort det...om jag hade haft tiden. Funderar på att göra ett sista ryck innan jag skriver under någon "arbetsorder" och ta in offert från en hantverkare som bara gör jobbet + kringmaterial och jag köper dörrarna. Då kan jag tex beställa från Skånska Byggmaterial (eller vad dom nu hette)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.