Har börjat kolla runt på olika Kökspannor och har insett att dessa är mycket billigare om man köper dem i Tjeckien.

Är det någon annan som har köpt därifrån?

Det är ju ingen ide att köpa en Wamsler för 34000 här då man kan få den för 22 i Tjeckien. Det finns även en del andra att jämföra med t.ex Estonimarket marknadsför en kökspanna som dom kallar Tempy 25 vilket är en termomont temy p25 som går att köpa för 14000 i Tjeckien/Kroatien istället för Estonia som vill ha 25 för samma sak.
 
Se effter så de är CE märkta annars godkänner inte sotarn den ;)
Själv skulle jag sattsa på en traditionell panna i jutjärn om vi snackar kökspanna . De håller så där en 50 pluss och det blir billigare i längden och bättre :cool:
Sån där Norrhammar kökspanna som i dag går under namnet parca :D
 
Vad är det för fel på en hederlig svensk gammal husqvarna?
 
Mr_Smurf skrev:
Vad är det för fel på en hederlig svensk gammal husqvarna?


Nytillverkas dom då ??
 
Gulf skrev:
Nytillverkas dom då ??
Nej, men det finns ju begagnade som är i fint skick.

Fast man kanske ska kolla med sotarn först så han godkänner dom, men med vår sotare har det då aldrig varit något problem. Har en bekant som satt in en jättefin gammal husqvarna i köket.
 
sotare är inte ett problem eller någon som får komme hem till mig objudna.
 
Vi håller precis på att köpa en ny köksspis då våran nuvarande är från 61, och vi funderar på att köpa från Italien istället för här hemma, den vi tittat på kostar ca 26000 här hemma och 16000 i Italien, så stor priskilnad...

Till saken, vi har fått tipset att köpa en kökspanna som också säljs här hemma, dvs samma modell, då skall det inte vara något problem, för då finns ett typgodkännande på kaminen redan och det blir inga problem med sotaren...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.