Hej,

Vi har fastnat lite för IKEAs badrumsserie Godmorgon och färgen högglans grå. Helst skulle vi vilja ha svarta möbler i badrummet men tyvärr har ju inte IKEA det.

Vi hade tänkt ha vitt kakel och svart klinker, men hur blir det med grå möbler? Det måste ju finnas någon av er som har den här serien i grått, vad har ni för färger på golv och väggar?
Tror ni att vi måste tänka om när det gäller färg på kakel och klinker?
 
Ingen som har några tankar eller ideér?
 
Nanny Fine
Om ni så väldigt gärna vill ha svart, varför handlar ni inte någon annanstans? Tycker att det vore snyggast med svart/vitt rakt över, men det är ju bara jag..... Lycka till =D
 
Därför att vi har inte hittat något i svart som vi gillar som inte kostar på tok för mycket. Vi är inte riktigt beredda att lägga 35 000 på badrumsmöbler så då får vi ta det nästbästa som råkar bli IKEA:s godmorgon-serie :)
 
Nanny Fine
Jag förstår! =) Ni har säkert kollat, men Svedbergs har en del fina grejer som inte kostar skjortan. Kollar själv nämligen och är oxå på jakt efter svarta möbler... Tipsa gärna om du sett några..
 
hur ser det ut om ni tar i vitt, blir det "för mycket" vit i badrummet då? (Ni kan ju sätta in lite svarta detaljer istället ex. svart : sophink, borste, tvålpump,handdukar etc.) Är det stort kanske en blomma i en svart kruka,, svarta mattor..m.m
 
Tycker Hafa brukar sälja ut sin kollektion för 50% - 70% nu och då.....
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.