Måste bara få berätta........

att i morgon bitti kl 07:00 börjar dem montera vårt hus!!!!
Fantastiskt att det äntligen är dax. Får se om vi kan sova i natt.

Ja, jisses vad bra det känns :D :D :D

(vi bygger ett Hjältevadshus, Björken)

/Mia
 
Grattis-vad kul, du kommer nog inte att kunna sova, men vad gör det!
Vi har precis skrivit avtal, byggstart i nov.
Lycka till! :)
 
Tack :D

ja, sova kan man göra sen.......

Så Ni ska oxå bygga snart. Vad kul! Vad blir det för hus?

/Mia
 
Gratulerar!

Det var verkligen spännande när huset började byggas! Alla funderingar, ritningar, ändringar tar äntligen form och man får se det man så länge bara sett på papper (oftast) och föreställt sig! ::)

Jag hade jättesvårt att somna kvällen innan husleveransen, men det spelade ingen roll alls! Jag var ändå hur pigg som helst kl 05.30 när klockan ringde!

Lycka till!

:)Roseanna

 
Tack (igen) :D

Håller med dig Roseanna. Att äntligen få se det som man hittills bara föreställt sig. Ska bli fantastiskt kul.
Visserligen fuskade vi lite när vi var nere på besök i fabriken i fredags. Men de hade inte hunnit med mer än att lägga golvet och tapetsera i köket, så visst blir det en surprise när vi får se allt i morn.

Nej, kanske dax att varva ner nu, stoppa barnen i säng, packa ner kameran, ställa klockan på ringning och vänta in morgondagen.

Ha det gott!

/Mia
 
Vad kul!!! Vi ska också bygga Hjältevad-Björken. För ett tag sen bestämde vi att det får bli Hjältevad, i går bestämde vi att det får bli Björken..kontraktet ska skrivas i morgon! Vi får huset nån gång under våren, preliminärt i mars månad. Nu börjar också det roliga...vad ska man ha för tillval etc. Eller roligt och roligt, mer förvirrat kanske :p
Hur gör ni på övervåningen? Vi har tänkt att ta det isolerat men fixa resten själva. Eller är det värt att ta det snickarfärdigt.. ??? Vad tycker ni andra är värt att ta bort/göra själv?
Hoppas ni blir nöjda med ert hus!!
 
Mia_D skrev:
Tack :D

ja, sova kan man göra sen.......

Så Ni ska oxå bygga snart. Vad kul! Vad blir det för hus?

/Mia
Vi bygger ett egetritat hus mha Vittjärvshus i Boden, byggstart i no, vinklat nyfunkis vid älven...
 
har ni sovit gott?Hur går det?
Nyfiken! :D
 
Hej!!

Jo tack , vi sov väl sisådär :D
Jo, det gick kanonbra i fredags, så nu står det där - vårt nya fina hus!! Man fattar det inte riktigt :surprised:

Åh, så fint det blev sen då. Köket, kaklet och alla fina tapeter vi valde. Ja, vi är såå nöjda. Nu väntar vi bara på att få övervåningen klar och det tar ju dessvärre ca 6 veckor. Men, men den som väntar på ngt gott :D

Husmonteringen i sig var ju oerhört häftig att få se. Vi åkte ut till tomten tidigt, tidigt, med kaffe och mackor och när vi kom vid 07.40 så hade dem precis lyft huskropp 1 från långtradaren - så vi kom precis i tid. Sen tog det bara 6 1/2 timma så var hela huset på plats!! Helt fantastiskt, och då fick vi ju gå in på nedervåningen och kika - vilket ju var det bästa på hela dagen!! Då var all väntan o allt strul plötsligt som bortblåst - helt klart värt det.

Ha det gott!

/Mia
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.