Hej!

Vi har för avsikt att köpa en vedspis med en stor ugn och undrar om en av er har erfarenhet av den här modell eller liknande (med täljsten, på bilden en MBS Magnum).
Vi kommer att ha den i köket och den ska användas dagligen under de kalla månaderna både för att lagga mat och värma köket.

Hur ofta fyller ni på med ved?
För- och nackdelar?
Något särskillt man måste tänka på / avstå ifrån?
Hur är det med gjutjärnsdelen? Håller den bra med tiden?

Alla tips välkomna! Tack på förhand!
https://www.facebook.com/photo/?fbi...m4t8qzepSLQYFWp3P9sir8YJG-FE2Cx2C&__tn__=EH-R
 
  • Kakelugn med eldstad, ugnsfack, temperaturmätare; traditionell, svart, sidor av sten eller kakel.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Gilla
Norrtull och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.