R
Satt och kikade lite på husannonser när följande badrum dyker upp. Och det slog mig, hur har man löst avrinningen i detta badrum egentligen? Duschen ligger högre än övriga golvet och det finns inga kanter eller lister som förhindrar vattnet från att rinna nedåt. Sannolikt ligger väl golvbrunnen, om nu den som byggt detta alls tänkt, nedanför duschen i höjd med toalettstolen. Men ärligt talat, hur praktiskt blir detta på en skala? Jag fick ett litet garv åt detta och hoppas att även ni andra finner detta lite roande (och kanske även lite oroande).
badrum.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Höjden i duschen verkar inte vara någon höjdare. Kan man stå där? Eller är det tänkt för en som måste sitta på en pall/rullstol?
 
R
Det är sannolikt lite nödlöst. Huset var gammalt och detta är ett badrum i källaren som sannolikt varit något annat från början. Men nej, ståhöjden verkar inte vara något vidare.
 
Förmodligen har det stått ett badkar eller möjligen en panna på upphöjningen och den som gjorde badrummet hade inte hört talas om bilmaskiner.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.