Hej alla.

Idag har vi ett kök med granit skiva, det ar varit lite pyssel med vax lite då och då, men efter 5 år ser den ut som ny. Nu när vi skall bygga ett nytt kök funderar vi på betong skiva. Nu har jag läst här att det skall vara såå känsligt men samtidigt finns det betong bänkskivor som enligt leverantören klara att vin ligger på skivan i upp till 12 timmar innan det kan uppstå en fläck. Vad har ni för erfarenheter?

/martin
 
Hej!
Betong i kök är inget som jag rekommenderar,
Jobbar med dom flesta bänkskivematerialen till kök, tyvärr även betong!
Köp då en finslipad kompositsten som liknar betong istället!

Betong tål definitivt inte vin eller andra vätskor så länge!
Då är den lackad eller något liknande och då får du ej betongutseendet på den,
tål inte starka syror och liknande!
Räkna även med sprickbildning i urtag och liknande som ej är så snyggt!
 
Hej!
Betong i kök är inget som jag rekommenderar,
Jobbar med dom flesta bänkskivematerialen till kök, tyvärr även betong!
Köp då en finslipad kompositsten som liknar betong istället!

Betong tål definitivt inte vin eller andra vätskor så länge!
Då är den lackad eller något liknande och då får du ej betongutseendet på den,
tål inte starka syror och liknande!
Räkna även med sprickbildning i urtag och liknande som ej är så snyggt!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.