Jag har 3 st area som ska klippas och ganska stor trädgård, klipparen verkar ibland kunna fastna med ett hjul i träd där den inte aktiverar krocksensorn och ofta hittar man då klipparen med felet överlastad motor, någon gång har den dessutom smitit iväg över tråden klipper då hos grannen. Grannen tycker det är helt ok men vill ha det bättre gjort om det ska fortgå :D Men naturligtvis så slutar det med att klipparen fastnar där också.

1. fortsätter klipparen sitt schema efter att man lyft tillbaka den och startat den på Auto efter att den har fastnat eller stannat, eller har man sabbat dagens hela schema? Detta framgår inte i vad jag kan se i manualen. känslan är att den inte fortsätter då den ofta gör en kantklippning in till laddaren. Är ju trist om den inte fortsätter schemat om detta sker tidigt på dagen, då har man ju sabbat klippningen i dom andra 2 areorna.

Laddaren är ett aber. klipparen tillbringar mer tid där än på gräset. Finns det ingen som har idéer om var man skulle kunna inhandla en laddare som gör jobbet lite effektivare utan att sabba batterierna.
 
peternicklas
Vilket märke gäller det????
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.