Hej,

Har beställt ett förråd i metall som jag vill sätta upp på tomten men är lite osäker på val av väg. Är det generellt bättre att gräva ur någon decimeter jord och köra duk / grus eller ska man köra plintar? Det finns även även liten slänt på ena sidan (se bild).

Det vi tänkt på är att antingen säkra upp slänten med några stolpar och bärlinor framför med platonmata och sedan köra grus alternativt färdiggjutna plintar men det kanske finns något enklare sätt? Har sett folk skriva att de bara kört lecablock rakt på jord t.ex

Förrådet:
https://www.bygghemma.se/tradgard-o...-hormann-pulpettak-modern-2479x2834/p-1881193

tack på förhand!

Utgrävt område i en trädgård med jord och några stenar, omgärdat av en liten slänt på ena sidan och flera verktyg och träplankor liggandes runt omkring.
 
Hur har du tänkt göra med golv?
Det levereras som standard bara med en metallsarg som botten eller?
 
T T.Gustafsson skrev:
Hur har du tänkt göra med golv?
Det levereras som standard bara med en metallsarg som botten eller?
Vi beställde inte det till förrådet men det finns en sådan lösning. Dvs en inner ram med räfflat golv man lägger ovanpå. Det vi tänkt göra nu är att gräva ur 15cm jord för att fylla på med 10cm stenflis och sedan köra 5cm tjocka plattor på som kanske får bli golvet. Funkar inte det bra får vi köra på det du är inne på.

För att säkra upp slänten lite tänkte vi lägga några 9.5x9.5 reglar vi har över med armeringsjärn genom sig ned i jorden. Får se om det duger men det är tanken!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.