Hej på er alla!
Detta är mitt första inlägg på detta eminenta forum. Har "hängt" här ca ett år och lärt mig både det ena och det andra. Vi bor som sagt i Hudiksvall där vi letat hur i ca ett år utan att finna det rätta. Vi har bjudit på ett par hus men det har dragit iväg nått så fasligt att det nästan kännts mer motiverat att bygga nytt.
Står som sagt i kommunens tomtkö och som ni kanske känner till är det nu klart att komunen säljer 28st tomter ute på Maln med tillträde i vår.

Finns det någon annan här på Byggahus.se som är sugen på att bygga där? Vore kul att bolla lite funderingar och tankar kring "projektet".
Hur blir det i framtiden med saker som lokaltrafik, barnomsorg, lekpark osv.

Vi är ganska tända på ide´n men tvekar lite då vi gärna hade bott mer centralt i Hudik, men väger man in fördelarna med att bo där ute då man har barn så blir man snabbt övertygad om att det är det rätta.

Vi är i nuläget inne på att bygga nått som liknar Myresjöhus's Tenor.

Ska ringa kommunen idag och fråga mer kring hussmodeller och bygglov, sist vi ringde kunde vi ej få besked huruvida det var ok med att bygga 2-plan eller ej. Tycket att det är konstigt att dom inte kan meddela riktlinjer så att man som husspekulant får det lättare att välja husmodell, det finns ju ett antal…

Tycker att det känns jättespännande med detta!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.