Ska bygga villa Harmoni (Myresjö),. Standard köket soft björk lockade oss inte så vi funderar på ek kvadrat,. Någon som har gjort detsamma eller har några intressanta prisuppgifter?

//Thomas
 
Vi ville uppgradera från softbjörk till björk vad-det-nu-heter i HT. Enligt prislista i butik endast en prisgrupp över, men det skulle bli så dyrt att vi valde att ta bort hela HTH köket då vi tycker att vi för samma pengar får bättre kök från annan leverantör
(Bygger även vi myresjöhus)
 
Hej

Du kan räkna med att ett HTH-kök med Ek-kvadrat kostar ungefär 40-50 % mer än exempelvis Soft björk. Att kostnaden är såpass mycket högre beror främst på att Myresjö har det som en standardlucka i sin husleverans och därför förhandlat ner priset. Det gäller samma sak med parkett och liknande.

Vi valde att behålla HTH-köket med Soft björk på det Kärnvillan som vi ska bygga.

/Fredrik
 
Hej!

Vi bygger precis som ni ett Myresjöhus och har valt att utrusta vårt kök med en eklucka istället för någon av de standardluckorna som finns. Fast vi valde att ta den släta ekluckan. Vi valde dessutom att ändra planlösningen lite samt byta ut vitvarorna mot rostfria. Tillägget för detta blev ca 30.000 kr. Då kan det ju vara bra att veta att kvadrat ligger en prisklass över den släta ekluckan.

Hoppas ni blev något hjälpta av detta och lycka till med ert hus!

Vänligen
/F
 
Tack för era svar!

Fiffi - Vilket hus bygger ni?Harmoni?

Okej,. Ca 30.000 för ek och rostfritt,. Alla vitvaror då?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.