Hejsan, jag har gjort något väldigt dumt. Har satt upp nya taklampor i taket och använde då en stege men "tassar" på. Tyvärr upptäckte jag inte att en tass var trasig vilket resulterade i fula jack/repor i golvet. Skit också, jag som varit så försiktig annars.

Det är IKEAS Tundra golv, det mellanbruna. Finns det något sätt att laga golvet? Fylla i med något eller måla med något så det inte syns. Riktigt irriterande men nu är det ju tyvärr redan gjort.
 
Redigerat:
Råkade ut för likande för några år sedan på det laminatgolv jag hade. Om du åker till någon golvbutik eller större bygghandel så brukar de ha någon form av pasta man kan lägga i. Brukar finns i de flesta kulörerna. Finns på K-rauta vet jag med säkerhet. Kolla på Ikea också...
Visst, tittar man noga så ser man ju att det är i fyllt, men vem tokstirrar på ett golv?
 
Låter ju bra, ska se om jag kan hitta nåtgot sådant och hoppas på att det inte syns. Som sagt vem tokstirrar på ett golv :). Vad kan det heta då tro förresten?
 
Om inte rummet är allt för stort och att inte reporna är mitt i rummet så kan du ju byta ut just de som är skadat om du har nogot av golvet över..måste ju ta bort golvet ända dit.. är ju lite jobbigt kanske, men beror ju helt på vart på golvet de vart som sagt
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.