Hej på Er!

Jag kollar runt på olika bostäder att köpa och hittat en bostadsrätt som verkar väldigt intressant men planlösningen är inte riktigt på topp. Har ni några ideer eller tips hur man kan hantera det?

Det jag syftar på är brist på hall och ingången är direkt in i köket/vardagsrummet. Då väggarna är runda blir det även svårt att möblera, har ni några tips?

Länk till bostad: http://www.bjurfors.se/sv/tillsalu/vastra-gotaland/goteborg/lorensberg/chalmersgatan-25-b/

Planlösning:
313722_chalmersgatan_25b_3d.jpg-235825957-rszww1170-80.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
3 milj för en nästan omöblerbar, inkl korridoryta, lägenhet på 4:e våningen utan hiss förutsätter att lägenheten ligger på extremt attraktivt kvarter ...

Att den är charmig hjälper väl inte så mycket, såvida du inte är student och med kortsiktigt boende. Men förstår att bostadssituationen i Gbg är kärv.
 
Redigerat:
BirgitS
Utmärkt läge på den lägenheten.

Om man tittar på fotot som är taget från badrummet mot klädkammaren ser det ut som att det plats för att hänga ytterkläder på högra sidan i klädkammaren, men man kan ju även tänka sig att en stående klädhängare, typ http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00246870/ i hörnet bredvid klädkammardörren. Förvaring av handskar och liknande finns det ju plats för längs väggen bredvid kyl/frys. En dörrmatta för dagens skor kan man ha bredvid ytterdörren.

Tillägg:
Detta verkar vara ett fotoalbum för en likadan lägenhet: https://photos.google.com/share/AF1...?key=S0tncG9VTEx5NG9lZWRsdVFSNHhYX0VQX2UzWEN3
Där kan man se att det finns ytterkläder på krokar och skor direkt till höger om ytterdörren.
 
Redigerat:
Med tanke på att lgh är nyrenoverad så hade jag struntat i den. Hade det varit en "slät" duk så hade jag flyttat köket dit sovrummet är, lagt sovrummet där vardagsrummet är och tagit bort korridoren helt. 😃
 
Det är väl inte så mycket mer man kan göra med den lägenheten då trapphuset går mellan hall och vardagsrum. Som det är nu, får man ett tyst sovrum och slipper störas av folk som går/springer i trapporna.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.