Hej

Vi skissar på placering hus och garage för nybyggnadskarta och vi vill gärna ha era synpukter på placering av hus och garage med avseende på grannar, väderstreck och utfyllnad under hus och garage samt gräsmatta. Stor del av tomten kommer vi att behålla som naturtomt.

Tomten är på ca 3000 kvm men som ni ser av bifogad karta men den relativt trång i bakkant trots sin storlek. Vi vill nte komma alltför nära vår granne i norr. Vi bygger på landet och vi vill behålla känslan av att vi bor på landet.

Anslutningsvägen kommer in på öster sida om tomten från norr. Söder och öster om tomten är det skog och den bästa utsikten är från sydväst till nordväst.

Hur tycker ni vi skall tänka med avseende på husplaceing?

Finns det möjlighetet att justera detta senare när vi sett hur det ser ut efter att schaktnignasarbetet är gjort eller låster vi placeringen efter att vi lämnar in om nybyggnadkarta? Vi har tänkt att schakta bort minst en meter på toppen om det inte är berg förstås. Massorna lägger vi sedan i svackan och anlägger gräs ovanpå.

Tacksam för lite tips!
 
  • Tomt1-7.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Hej. I vår kommun hade byggnadskontoret MASSOR av åsikter på hur hus och garage skulle placeras. Vi fick helt enkelt rätta oss efter deras önskemål. (Vi ska också bygga på landet). Så ett tips är att höra med dem om ni inte gjort det innan ni lägger ner allt för mycket tankeenergi på det hela.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.