Jag är också intresserad av hem1. Vi har varit och snackat med dom och allt verkar väldigt bra, men det vore ju intressant att få kontakt med några som har byggt med dom. Så hör gärna av er, ni hem1-byggare! :)
 
Hej

Vi träffade Hem1 för behovsanalys i veckan. Vårt val står mellan att bygga helt i lösvirke (är snickare) eller låta Hem1 leverera stommen.

Nu ska vi träffa hem1 igen i början av mars, då de ska presentera skissförslag. Vi hoppas på att få en intressant offert där vi kan nå en överenskommelse där Hem1 levererar materialet och bygger stommen, vi är dock inte intresserade av att betala alltför mycket extra gentemot vad vi kommer att betala för att bygga själva. Det ska bli riktigt intressant. För övrigt har vi fått stort förtroende för Hem1 och en mycket trevligt bemötande av dem. Konstruktionsmässigt sett har de god kvalitet jämfört med andra kataloghustillverkare.

Hur långt har ni andra kommit?
 
Pelle heter säljaren vi pratat med.
Tror inte alls att det är några problem med egen planlösning, Hem1 bygger som sagt inga kataloghus, utan ritar specifikt för varje kund.

Den lösningen som vi diskuterar med dem är att de levererar ytterväggarna (färdiga väggelement byggt på deras fabrik), mellanbjälklag och tak. Detta skulle innebära själva höljet på huset, men vi kommer även att försöka få annat material levererat genom Hem1 om prisbilden är den rätta.

Oavsett om vi köper själva huset av dem eller inte, så kommer Hem1 att leverera ritningar och bygglovshandlingar till oss till ett fast pris.

Var ska ni bygga någonstans?
 
Hej!
Blev det något hus från Hem1 eller vad blev det till slut?
Synd att man inte lyckats hitta någon på forumet som byggt med dem som kan dela med sig av sina erfarenheter!
Hej!
Hur har det gått? Har ni pratat något mer med Hem1 eller blir det en annan leverantör? Vi skrev på för Hem1 häromdagen, så de ska leverera ett stomrest tvåplanshus till oss i slutet av sommaren.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.