Har en gammal Gustavsberg toa modell 351. I tanken sitter ett trattformatrör som jag antar är ett överfyllnadsskydd, om flottören inte stänger rinner vattnet över i röret som sedan leder vattnet till toaskålen. Sitter i hålet till vänster och lite ovanför bottenverntilen på bilden. Insida av en Gustavsberg toalettmodell 351 med synligt trattformat överfyllnadsskydd och bottenventil.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Trattformat rör bredvid tumstock på marmorbakgrund som visar dess storlek och skada.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Röret är sönder i botten och packningen är slut. Behöver alltså ett nytt rör och en ny packning, dessa finns inte som reservdel. Har dom ersatts av något annat? Vad göra?
 
F Fson111 skrev:
Har en gammal Gustavsberg toa modell 351. I tanken sitter ett trattformatrör som jag antar är ett överfyllnadsskydd, om flottören inte stänger rinner vattnet över i röret som sedan leder vattnet till toaskålen. Sitter i hålet till vänster och lite ovanför bottenverntilen på bilden.[bild] [bild] Röret är sönder i botten och packningen är slut. Behöver alltså ett nytt rör och en ny packning, dessa finns inte som reservdel. Har dom ersatts av något annat? Vad göra?
Lyfter denna fråga igen, har exakt samma problem. Tacksam för svar!
 
T tergo skrev:
fråga
[länk]

eller ev testa limma fast den med silikon
Tack tergo! Men får "Forum is locked, and does not accept new posts". Blir till att limma..tack iaf
 
  • Gilla
tergo
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.