Undrar om någon har erfarenhet av detta system från Polen och har något gott (eller ont) att säga om det?
https://www.techsterowniki.pl/en/kategorie/controllers-for-floor-heating/
Jag har fått det inmonterat för att sköta golvvärmen i en tillbyggnad och det fungerar absolut tillfredställande, men brist på förståeliga manualer och annat göra att jag undrar om någon annan har koll på det och kan ge kloka tips eller annat.

Det jag har i källaren är från deras "8 Series" med 3 termostater i källaren och en trådlös givare/sändare i rummet av denna modell https://www.techsterowniki.pl/en/product/eu-r-8-b/.


Detta är som sagt ingen kritik mot systemet, då det på alla sätt verkar fungera bra, men skapar en visst frustration då jag inte kan fördjupa mig i det pga språkförbistring.

Har jag dessutom en controller i källaren som klarar av upp till 8 sektioner, så undrar man ju lite lätt om det inte vore klokt att använda dess kapacitet till lite fler termostater än de 3 som styr golvvärmen i tillbyggnaden.
 
i brist på andra svar så svarar jag mig själv.
Hittade en engelsk manual som iofs inte var så bra, men ändå lite till hjälp. Ska nu försöka skaffa wifi tillbehöret så ska jag se vad den kan göra och om den går att koppla ihop med annat via IFTT eller annat protokoll. Det känns ju inte riktigt 2018 att behöva springa ner i källaren för att ha koll på allt.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.