Jag är på jakt efter en 3-lågig inbyggnadshäll för gasol. Har suttit och kikat lite på en häll som är gjord för en husvagn då den har ett smidigt skydd att fälla upp emot baksidan.

Denna hade jag i tankarna.. lite dyr dock..
70502_popup.jpg


Däremot så såg hällarna lite små ut.. är det några problem att använda en vanlig storlek på stekpanna med den där? Tyvärr hittade jag inga mått..


Mina krav på hällen är:

  • 3 brännare
  • inbyggnad
  • helst ett värmeskydd såsom på bilden
  • SNYGG!
  • Vettigt pris
  • Fungera med 12v och gasolflaskor typ PK10


Tips?
 
Redigerat:
Hemmakatten
Kolla på engelska hemsidor. Det är mycket vanligt med gasol i Storbritannien och det finns en uppsjö med olika märken till bra priser. Gasol-häll heter gas hob och inbyggd gashäll heter gas built-in hob.

Kanske dessa sidor kan vara en start (hittade de när jag googlade). Vet dock att inte alla skickar varor utanför England.
http://www.comparestoreprices.co.uk/gas-built-in-hobs.asp
http://www.appliancesdirect.co.uk/gas_hobs/prod.asp

Har läst tråden med din fina stuga du byggt. Såvitt jag förstår skall du ha den som fritidshus. Min erfarenhet som mycket matlagningsglad person är att man klarar sig mycket bra med två brännare/plattor. Dessutom har du grillen som kan användas året om. Däremot är det viktigt med ett riktigt kylskåp gärna med ett litet frysfack.
 
Redigerat:
Ikea har en del gashällar, de är på 230v, men det är väl bara för tändningen?
Hade en husqvarna gashäll med två lågor, denna hade bara strömen för att enkelt tända låga, funkade lika bra med tändsticka då kontakten var utdragen.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.