Hejsan!
Har i somras köpt en villa som har gjuten grund med källare samt garage i den. Vi har vad som verkar vara någon form av vedinkast som är igenbyggt med lite plywood samt 2 bitar frigolit. Det drar så klart kallt från denna konstruktion samt att spindlar och annat skojs boar sig inuti.

Min tanke är att mura igen detta då det inte används eller kommer användas. Frågan är bara hur detta ska göras på bästa sätt?

För att förtydliga vad det är så är det en öppning stort som ett fönster med en 45 graders vinkel från nederkanten uppåt. Det finns så klart en öppning på baksidan av huset där man kan komma åt detta hål. Misstänker att det är gjort så för att kunna lätt få ner ved till en panna genom det.

Eftersom det är på en vinkel har någon smart person ett bra tips om hur jag kan mura igen det här på bästa sätt? Kan även ordna en bild om det behövs.

Tack på förhand :)
 
Inne i källaren slutar det väl mot en vertikal vägg, eller? Där kan man ju mura igen om man vill. Man måste då också ordna vattenavrinning från den yttre delen.
Bäst att sätta in några bilder här.
 
Japps det slutar mot en vertikal vägg. 2015-02-09 14.56.16.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
samt 2015-02-09 14.17.11.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.