Hej, jag har tyvärr stora problem att hitta den svart/bruna -mörkaste färgen av 12 mm formplywood, jag har byggt möbelterrarium av denna sort tidigare, men nu verkar den vara helt slut i hela Stockholm? Det är endast den vanligaste färgen ("mörkbrun") som finns tillgänglig och butikspersonalen i olika byggvaruhus ser tyvärr ut som frågetecken när man undrar detta.. Någon här som har tips på om man kan få tag på svarta-formplywooden direkt via en leverantör eller har några andra bra förslag?
/Tacksam för hjälp
Mvh Anders
 
Jag hade samma problem fast tvärtom, jag ville ha den rödbruna till ett projekt. Hittade den till slut på Fredells men du kanske redan kollat hos dom.
 
danne_08 skrev:
Jag hade samma problem fast tvärtom, jag ville ha den rödbruna till ett projekt. Hittade den till slut på Fredells men du kanske redan kollat hos dom.
Okok, nä har ej kollat med dom, men ska absolut göra det - då jag börjar bli smått desperat..
 
Har tyvärr vart runt nästan överallt och det verkar som om dom allra flesta inte har den "svarta formplywooden" inne eller vet hur man får tag på den, har även vart hos större leverantör/grossist och kollat men samma svar där. Så jag skulle vara ytterst tacksam om någon kunde tipsa om något ställe i Stockholm som har denna färgen på formplywooden inne i lager (kan eventuellt bidra med en liten slant via swish om någon kom med ett bra tips om var man kan hitta det någonstans)
 
Redigerat:
Har problemet löst sig? Kollat med Skivspecialisten ( gamla spångbergs?)
 
Har du även kollat med Wiwood 08-694 04 70.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.