Är ju något man alltid saknar och vill ha mer av. Men det finns ju ett utrymme på alla hus som man inte utnyttjar fullt ut: Vinden. Skulle vilja se något sätt att kanske ha någon klädkammare modell mindre som har ett system för att köra runt kläderna upp på vinden runt ett par slingor och sedan ner till klädkammaren igen. Det kanske finns? Någon som känner till?
Har för mig att man sett några sådana system ibland i filmer då de visat kemtvättar. De hänger då upp byxorna i en krok och så åker de iväg upp in i kemtvätten...
 
Det skulle vara rena drömmen ;D
 
Kör vajern via tvättstugan oxå !!
 
Richard skrev:
Kör vajern via tvättstugan oxå !!

Är det inte det "tomtar på loftet" är till för?
 
Inte en dum idé!
Man skulle ha en halv garderob som man kan byta med den andra halvan upp på vinden på något automagiskt sätt. I den ena har man sommarkläder och vinterkläder i den andra.
 
Problemet är väl isoleringen? Det måste ju vara öppet upp till vinden i så fall..?
 
Visst finns det en del problem, men även möjligheter!
Visst kommer värme att läcka upp, men det beror ju även på hur pass tät garderobsdörren / klädkammardörren är.
 
Man skulle kunna ha en liten hiss i garderboen/KLK och komma upp till en stor inredd klädkammare på vinden med speglar , lampor och lite soft musik... :)
 
Man kan oxå ha en uppsättning egyptiska magdansöser som bär fram ett urval aktuella kläder från vinden samtidigt som de serverar druvor och du blir avsvalkad av de två eunuckerna med stora palmblad. Divanen du ligger på finns då i ditt dressing room, och personalen får bo i garderoben. 8)
 
En SÅN vill jag ha ;D
 

Claes: En enuck ??? ;D

/Stefan
 
Inte riktigt dem då, men magdansöserna och divanen lät ju inte helt fel ;)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.