Vi skall i samband med en badrumsrenovering utöka badrummets yta. Då har vi ett fönster som är i storleken ca 120*120 cm som vi vill ta bort, då det kommer att hamna i det nya badrummet.

Vi funderar på att sätta tegel på platsen för fönstret. Det kommer inte att se så bra ut, dels för att det går troligtvis inte att få tag på samma typ av tegel, dels blir det fula skarvar pga att skiften hamnar kant i kant med de gamla fönsterkanterna. Det gör dock inte så mycket, då denna vägg vetter upp mot ett uterum och mot skogen.

Kan man göra nåt annat? Kanske man kan ha ett annat fönster där som inte är så genomskinligt, en typ av "vanligt" badrumsfönster? Eller bara lägga på nån plastfilm på fönstret?
 
Det billigaste alternativet och mest bekymmersfria är ju att lägga någon plastfilm på fönstret, frostat etc.Finns många varianter att välja emellan.

Känner en som har stått inför samma dilemma, han tog bort fönstret och satt i tegel men det smälte inte in i fasaden som det var tänkt. såg bara konstigt ut.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.