Jag är i färd med att köpa en samling förvaringsmöbler och tv-bänk i IKEAs Bestå-serie. Men det enda mönstret jag tyckte såg snyggt ut, när jag tittade på alla proverna på plats på IKEA, var den mörka varianten av Timmerviken. Men den är för mörk för vår smak.

Jag vet att det finns ett antal företag som specialiserar sig på att sälja snygga fronter till IKEA-stommar, inkl deras Bestå-serie. Men ingen verkar erbjuda lådfronter till Bestå, bara luckor. Men jag kanske har missat något företag?

Dom jag har kollat in är Superfront, Urbanfront, Noremax, Covery Design och Picky Living.

Jag vet att det finns några som säljer enklare självhäftande fronter för befintliga luckor och lådfronter, men dom såg inte så snygga ut. Jag är ute efter riktiga luckor och lådfronter, som kombineras med sidopaneler i samma färg och mönster.

Exempel på snygg design från Superfront, med luckor:
Modern inredning med grå skänk, svart stol, konst och vita dekorativa föremål mot mörk vägg.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Åsa Lund
Inget alternativ att måla om den du gillade? Lämna in på lackering i så fall?
 
  • Gilla
pacman42
  • Laddar…
Åsa Lund Åsa Lund skrev:
Inget alternativ att måla om den du gillade? Lämna in på lackering i så fall?
Nu kanske jag missförstod dig, men du menar att jag skulle köpa den mörkaste varianten av IKEAs fronter, och sen få dom om-målade till en ljusare färg?

Jag är givetvis öppen för att använda mig av en firma som fixar till IKEAs fronter, men då vill jag ha något snyggare än någon av IKEA-mönstren, och jag har inte sett någon som gör det.

Ta t.ex lackatoklart.se. Vad jag kan se så skapar dom inte mönster som inte fanns där från början. Dvs man kan inte gå från en helt blank front, till något som ser ut som på bilden ovan. Åtminstone ser jag inget exempel på det bland alla deras bilder på hemsidan.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.