Vi funderar på hur vi vill ha planlösningen i vårt hus. Enligt Myresjöhus får man flytta dörrar/fönster och sätta upp på andra ställen om man vill. Om man tar bort ett fönster och vill ha en extradörr, ska man då begära att få dörren istället för fönstret, typ principen att det går jämt ut? Vi ska också ta bort en dubbeldörr och ha två dörrar på olika ställen, ska man begära två dörrar istället för deubbeldörren då? Någon med erfarenhet?
 
Det bästa vore om ni kunde få en prislista från säljaren med vad varje sak kostar i o m att t ex en dubbeldörr kostar mera än enkeldörr. De är också en prisskilnad mellan fönster och dörrar, typ av dörr, etc.

Vi har fått prislistan från hustillverkaren och det var lätt för oss att räkna fram vad priset blev, istället för att behöva ringa varje gång vi ville ha en ändring.
Är de seriösa borde de kunna göra det.

Det vi gjorde var att ta skissen och rita det vi ville ha, vilken höjd och bredd man vill ha, sen räknade om i vår kalkyl. När vi fick omräkningen från hustillverkaren kunde vi konstatera att det stämde på kronan.

Lycka till!

 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.