Hoppas någon kan hjälpa oss att hitta en svart slät omönstrad (lite mönster ok) för badrum!
Forbo har en, Aqualon pacific, men den är lite för gråflammig. Eftersom vi skall ha pärlspont på väggarna och en blommig grönsvart tapet upptill blir det tillräckligt mönstrat, då vill vi ha en slät matta, konstigt att det skall vara så svårt att hitta!
Kakel är inget alternativ för som sagt vill vi ha det slätt, inga fogar som ger mönster och inga fogar att städa :)
 
Tack så mycket för tipsen! Den Tarkett-modell du nino tipsar om är helt snygg, den kunde vi tänka oss, den finns inte under kategorin "våtrum" men det står ju faktiskt att den är för våta utrymmen. Är det skillnad på olika märkningar om man skall ha ett golv som skall gå att duscha på...?

Armstrong hade jag tittat på, den svarta är också snygg, men hittade inga återförsäljare och antog att den säljs bara åt företag, men finns det återförsäljare av Armstrongsmattor för privatpersoner också?
 
Tarkett mattan är egentligen för tex storkök den är halkskyddad, men borde funka utmärkt i badrum också

Armstrong finns i de flesta affärer som säljer mattor iaf i Sverige
 
Ett tips..välj en matta som är gvk godkänd så du inte får nå problem med en ev. försäkringstvist om det nu skulle bli nå vattenskada i framtiden, armstrong(våtrumssystem) är det bl.a m.fl.

Såg nu att du bor i finland men om du väljer finland på armstrong.se sedan klickar på kontakt & företaget uppe till höger så kan du kika på en återförsäljare närmast dig där du bor.

Var så säker på att det finns åf för armstrong, köpte(privat) i våras både vägg å golvmatta i en nordsjöbutik :)
 
Tack för svaren igen, kanske det skulle vara bäst att satsa på en svart Armstrong då som säkert är anpassad att duscha på. Tyvärr lyckas jag inte alls hitta återförsäljare i Finland, länkas till Danmark och England. Måste kolla om någon återförsäljare i Sverige kan tänka sig att skicka en rulle till Finland då!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.