Jag undrar hur man gör om man bara har ett par rör(varm & kall) till sitt blivande badrums handfat. Kan man koppla detta par till två blandare eller måste varje blandare ha egna rör dragna? Finns det någon enkel lösning på problemet?

Är det så att om båda kranarna är öppna så blir trycket 50 % i varje kran men när en kran är öppen går det bra dvs 100 % flöde?
 
Det finns väl enkla "T" kopplingar som du kan sätta dit. Om du går ner en dimention på rören som går från delningen får du hyfsat flöde i båda kranarna om du kör dom samtidigt (om det är större inlopp i kopplingen än i de två utloppen) Hoppas jag förklarta så du hajjar..
 
Använd dig av samma dimenson som kommer fram i väggen, såvida det inte är ett gammalt galvför som kommer fram då kan du går ner till 15 eller 12mm. Börja med att montera ballofix på resp. rör så kan du enkalt stänga vattnet om du behöver. Efter ballofixen kommer sätter du på en T-koppling och sdan rör på det innan du är framme vid nästa blandare. Du kommer inte märka flödesförändringar.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.