Någon som hört något om dem eller kanske till och med byggt med dem? Finns tydligen i Varberg och bygger mellan Halmstad och Göteborg. Någon?
 
Hej,
vi har varit i kontakt med Etikhus tidigare för byggnation av vårat nya hem. Dom verkar duktiga och pålitliga men eftersom vi fortfarande inte kommit igång med någon byggnation är dessa bedömningar kanske inte så mycket värda?!? Däremot så har vi sett en del referens-hus som dom byggt, framför allt i Varbergs trakten, och det ser väldigt gediget och bra ut. Vi har också haft möjlighet att prata med flera av deras tidigare kunder som alla är mycket nöjda.

Prismässigt verkar dom ligga väldigt bra till för att bygga i lösvirke. Jag tror att dom igentligen heter LBB Bygg och att Etikhus endast är ett varumärke dom använder sig av. LBB Bygg kommer i sin tur från något av dom större bolagen sen tidigare, Derome eller dylikt, vet inte säkert och det spelar nog ingen större roll heller?!?

/John
 
Tack John för informationen. Det är bra att veta att tidigare kunder är nöjda för då kanske chansen är stor att vi blir det oxå, om vi väljer dem som leverantör.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.