Hej

Har flyttat in i vårt nya hus. Vid besiktningen upptäckte vi att våtrumsmattan i tvättstugan hade ett skönhetsfel (blekta längsgående ränder). Nu har golvfirman inspekterat golvet och erkänt felet. De erbjuder oss nu 500 - 1000 kr i ersättning om vi behåller golvet. Jag tycker det låter lågt och undrar nu om någon annan har varit med om något liknande eller vet vilken nivå ersättningen bör ligga på?

Svempa
 
Hej,
Spontant låter det som om golvfirman gör en bra affär om ni tar ersättningserbjudandet. För att byta mattan så krävs lite jobb, väggmattan är väl tex i nederkant limmad över golvmattans uppstick ? De måste också demontera och återmontera toastol och eventuellt badkar, riva ut den gamla mattan och skrapa bort limrester etc innan de kan lägga in en ny matta.
Om du ringer en annan golvfirma och frågar hur mycket de ska ha för att byta ut en golvatta så lär de inte göra det för 1000kr !
Sedan så får ju ni se på de blekta ränderna ända tills ni lessnar på dem och bestämmer er för att göra om på egen hand. ;)
Jag hade hellre tagit en ny golvmatta än den ersättning de erbjudit ! :)
 
Ny matta givetvis...ni kommer bara att gå o reta er på
mattan om ni behåller den...sen är ju ersättningen skrattretande !
 
peddap skrev:
Ny matta givetvis...ni kommer bara att gå o reta er på
mattan om ni behåller den...sen är ju ersättningen skrattretande !
EXAKT!! ;D
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.