Vi står och väljer mellen fem leverantörer och efter att ha läst igenom åsikter här på forumet så inser vi två saker:

1. Säljaren och hur denne fungerar är mycket viktigt
2. Den eller de hantverkare som säljaren samarbeterar med är avgörande för resultatet

Med tanke på detta skulle vi vilja ha erfarenheter av er som byggt med nedanstående husleverantörer via säljkontoren i Uppsala, Västerås eller Enköping de senaste åren

Anebyhus
Eksjöhus
Götenehus
Myresjöhus
Vårgårdahus

Hur har kontakterna med säljaren/säljarna fungerat? Hur har de varit om något inte gått som ni har velat? Hur har det fungerat med hantverkarna? Är ni nöjda eller missnöjda med leverantören i stort? Vad skulle ni vilja ha gjort annorlunda?

Vi är mycket tacksamma för alla tips och tankar vi kan få. Vill ni inte skriva något här får ni naturligtvis maila oss via forumet

Tack på förhand
 
Har just skrivit på ett kontrakt med Mälarvillan i Västerås efter att haft kontakt med de flesta av de leverantörer som du räknat upp.

Svar på dina frågor:
Kontakten med säljaren har funkat bra. Lite gnissel har det varit men vi har ändrat en hel del på ritningarna under resans gång. Mälarvillan har alltid varit snabba att svara och kommit med bra lösningsförslag. Mälarvillan svarade ofta på en fråga samma dag medan andra husföretag behövde flera dagar på sig.

Entreprenören, Byggmäster har gett ett mycket bra intryck och varit med på de flesta möten vi har haft. De är också bra på att förklara hur huset ska byggas vilket inte är fallet med flera av de andra företagen.

Vi fick absolut mest för pengarna med Mälarvillan.
 
Hej johkje och tack för ditt inlägg. Nu har vi bestämt oss för någon av de fem leverantörer vi räknar upp (efter att ha tittat i alla huskataloger man kan tänka sig) eftersom de har hus med planlösning och utseende som vi gillar.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.