Hej!

Vi har ett badrum med snedtak, och letar nu en duschdraperistång till badkaret där. Badkaret står i ett hörn. Duschen är placerad där det är full takhöjd, och lutningen börjar ungefär mitt på badkaret, och går ner mot kortsidan. Skulle helst vilja ha en rak draperistång längs med långsidan. Är det någon som vet om det finns stänger med vinklad takinfästning och var man isåfall hittar dom?

Eller har ni några andra tips på hur man löser det? Pratade med en VVS-butik och dom föreslog en trekantskloss i taket och sen en vanlig expanderstång, men det känns inte som att det blir så snyggt med en klumpig kloss i taket, plus - håller det?

Tacksam för tips!!!
 
Totte_S
Rostfri stålvajer i för taket lämpliga beslag, diskret och starkt. Tar ni små vantskruv (båttillbehör) också så kan ni spänna den på plats.
Kolla pulpitfästen (båttillbehör) om det finns med lämplig vinkel eller be en plåtslagare bocka ett rör och göra fästen, rostfritt om ni vill ha blankt, annars får ni måla.

Hittade ett lanternfäste som kanske duger
www.watski.se
sök på 61049 så får ni något som ser ut så här
http://www.watski.se/www/Files/prodImages/large/f61049.jpg

Bifogar artikelbeskrivningen:
LANTERNFÄSTE TILL STÄVPULPIT
Fäste till mindre lanternor typ Alfa och Laliza´s 65800. Tillverkat helt i rostfritt stål och speciellt framtagen för stävpulpits typ 61015. Hållaren passar 25 mm rör. Fästplattan är 50x60 mm.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.