På toaletten uppe på andra våningen är det snedtak. Som man kan se på bilden blir det lite trångt i duschhörnan. Vad ska jag använda? Finns det dörrar som skulle passa in här?

Tacksam för alla förslag! :)
 
  • dusch.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Hej

Svårt att se HUR trångt det är ...

Prata med en glasmästare i närheten - de kan säkert ordna något som passar. Vi har måttbeställt härdat glas både till bastu och till duschvägg. Ett fast parti till vänster (under snedtaket) och en dörr till höger är mitt förslag. (Om detta får plats.)

/Mikael
 
T
Hur har ni gjort med våtskiktet i det sneda hörnet? Finns det något som görs annorlunda jämfört med en vanlig dusch med räta vinklar?
 
Ser detta inlägg nu, och ser på datumet att den var inlagd för ett halvår sedan. Har ni månne hittat nån bra lösning än? Som ni kan publicera en bild på?
Barnens toalett på övervåningen hemma hos oss har denna trånga lösning, kanske ännu värre, väldigt lågt i tak. Vi har länge dragit oss för att göra om däruppe, både för att det är övervåning och träbjälklag, och för att det är trångt så vi helt enkelt saknar idéer för hur vi ska få till det bra. Kunde vara kul att se om ni har lyckats med nåt bra, den inledande bilden var i vart fall jättesnygg, med enkelt vitt kakel och en infälld spot i taket. Ursnyggt!
 
Ada skrev:
Hur har ni gjort med våtskiktet i det sneda hörnet? Finns det något som görs annorlunda jämfört med en vanlig dusch med räta vinklar?
Var är där en sned hörna menar du ?

Menar du mellan väggen och snedtaket till vänster så gör man precis på samma sätt som om snedtaket hade varit en vägg.
Att tänka på är dock att plocka bort eventuell plast i taket innan man klär med nya godkända våtrumsskivor !!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.