Hej Alla!
har under en tid tyckte det luktat kattpiss i hallen under golvet plus att det dragit rejält under. Vi har hus med Torpargrund, byggt början av 1900 talet och det är lågt ner till marken, väldigt lågt. Idag bestämde vi oss för att öppna upp golvet för att isolera bättre och mkt riktigt så var det kattpiss under, men torrt och fint.
Under golcet låg en massa sågspån men det hade fallit ihop en del med åren så det behövs fylla på. Under sågspån låg ngn slags plast med tjära sa min morfar som även han var här och tittade, han sa att den ska ligga kvar.. När han åkte hem så lyfta jag iaf på den pappret/plasten och tittade vad som var under, där låg gamla plankor löst och lyfte man på de som kom man direkt ner till grunden. Var väl bra visserligen för att se att det var torrt även där, men det är springor som är ganska stora och det drar mkt upp från de. vad kan man göra för att täta de?
 
Är det springor som bara är en cm så kan du väl lägga en masonit ovanpå bräderna och sedan en vindpapp innan du fyller på och packar kutterspån allteftersom du skruvar/spikar nya golvbräder.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.