Vi idag en luft-/vattenvärmepump från CTC för produktion av såväl varmvatten och uppvärmning av våra vattenradiatorer runt om i huset. Det är dags för byte av värmepumpen då den börjar bli till åren och har fått ett väldigt bra erbjudande på ett Panasonic-paket från DREM. Men har ingen erfarenhet av något av bolagen, och skulle behöva lite hjälp.

DREM erbjuder totalinstallation av en värmepumpen Panasonic Monobloc 12kw T-CAP J-Gen (wh-mxc12j9e8) och varmvattenberedaren Panasonic Rostfri Cylindrisk Varmvattentank ca 200L (PAW-TD20C1E5) till ett för oss förmånligt pris, inkl. grävning, gjutning av fundament etc för utedelen.

Har någon erfarenhet att dela med sig av gällande såväl DREM som säljare/installatör och Panasonic som leverantör?

Lite fakta om huset
Totalt 260 kvm, fördelat på bottenvåning och sutterängplan.
Byggt 1972, med treglasfönster.
Vattenradiatorer i samtliga rum.

Tack på förhand!
 
Tycker det låter som en knepig kontinental lösning med monoblock(?) Kanske parallellimport? Panasonic har väldigt många olika produkter och modeller. Tycker T-CAP Aquarea All-In-One skulle vara det naturliga och bästa valet. Titta gärna själva noga på deras sortiment. Med 260 kvm från 1972 skulle jag mera tittat på en 16 kW modell. Panasonic är också lite udda så det gäller att ni tror på att den firman kommer att finnas kvar och kunna ge er bra service också i framtiden.
 
  • Gilla
H-Thomasson
  • Laddar…
H
Chansa inte med något udda märke / modell

Köp från lokalt företag på orten som alltid svarar i telefon. Någon gång i framtiden behöver du hjälp / service på din värmepump.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.