Hej på er

Jag och frugan går i tankar på att bygga ett soldäck på baksidan av kåken som idag består av ett inglasat oisolerat uterum och stenplattor. Vi vill ju bygga upp ett nytt uterum (Isolerat eller ej har vi inte klart ännu).

Men vår största fundering är placeringen utav uterummet.. idag står det intill huset samt garaget i ett hörn vilket kanske känns mest logiskt men det tråkiga är att för att komma ut dit inomhus är via mitt och frugans sovrum, och det sträcker sig så långt att grabbens sovrums fönster är helt inne i uterummet så öppna detta fönster är ju förkastligt pga värme (Gäller även vårt sovrum)

Vi funderar på om det kanske hade varit en bra ide att flytta hela uterummet till andra sidan huset, där vi har altandörr ifrån vardagsrummet och köket. Och på så sätt så blir ju sovrummen mycket mer privata, men om man hade bytt plats på allt hade ett soldäck på andra sidan blivit täckt av skugga under större del av soliga dagar?

Ni får jättegärna komma med åsikter och vad ni hade tänkt/gjort i denna situation. Alla förslag är välkomna

Röd ruta = Befintligt uterum
Gul ruta = Ev framtida uterum

Kompass finns inritat i bilden för att visa husets placering.
 
  • Flygbild över ett hus med markerade områden för befintligt uterum i rött och potentiellt nytt uterum i gult, inklusive kompassriktning.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.