Hej, jag har laminatgolv (plastlaminat ser ut som fuskträ på masonit) i köket men jag börjar bli sugen på att byta ut det mot något bättre, kanske parkettgolv med plast i toppskiktet. Plast kanske inte är så dumt i kök o vardagsrum där man går mycket och det blir mest slitage.

Finns det montörer som kan plocka ner köksmodulerna med spis o tvättmaskin lägga nytt golv och sedan ställa tillbaks allt igen?

Mvh Adam
 
Om köket redan är på plats är det väl mycket smidigare att ta bort socklen och lägga golvet mot köksbenen sen trycka tillbaka sockeln, då ser man ju inte att golvet slutar under köket:)
 
nackdelen med att bara lägga golv fram stödbenen är att om det läcker vatten längre in så rinner det in under det nya golvet och det tar längre tid innan det märks.

man behöver inte ta bort skåpen för att lägga golv under , man skaffar 2-4 extra ben som använder provisoriskt till att stötta när man lossar de ordinarie benen
alla snickare som sysslar med vattenskador klarar det + några till
t
 
BirgitS
I imported_five_by_two skrev:
kanske parkettgolv med plast i toppskiktet. Plast kanske inte är så dumt i kök o vardagsrum där man går mycket och det blir mest slitage.
Vad är det för golv du tänker på egentligen?
Har inte hört talas om något plastskikt ovanpå parkettgolv och om det skulle finnas något sånt så kan ju fortfarande vattnet komma ner mellan brädorna och då ställa till med stor skada.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.