Vi har en camina kamin som är ca 15 år gammal. Ett av barnen pajade glaset så vi har inte använt den på några år. Nu testade jag en kamin modell äldre i gjutjärn som hade stekhäll nyligen. Det var himla mysigt att steka pannkaka på den. Istället för att reparera vår kamin tänkte jag kanske köpa en begagnad med stekhäll på. Så är man lite mer säker när krisen kommer med.

Är det något problem med äldre kaminer miljö eller hälsomässigt? Ett argument ifrån försäljare av kamin brukar ju vara att moderna kaminer har så mycket bättre förbränning osv
 
Tomture61
Ska kaminen bo i köket , under köksfläkten ?
 
Tomture61 Tomture61 skrev:
Ska kaminen bo i köket , under köksfläkten ?
Hmm nej den ska bo i vardagsrummet under skorstenen. Inser att det blir en del matos som inte vädras ut så bra men kommer väl främst använda stekfunktionen vid elavbrott.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.