Status
Tråden går ej att kommentera.
Då har vi fått in vårt kära bygglov. Alla handlingar är inne. Vårgårdahus var snabba på att göra de ändringar vi önskade med garaget. Osäker om det kommer byggas samtidigt eller senare. Just nu är huset prio 1 och det som vi koncentrerar oss på.
Vi gjorde några tillval när det gäller vårt hus förutom det att v ihade en egen ritning. Det som vi prioriterade var 2,60 i takhöjd nedervåning, golvvärme båda planen, plywood i innerväggar för att underlätta att hänga upp hyllor/tv/tavlor mm. Sen bad vi att de skulle flytta ut fönstren så vi får bredare och djupare fönsternischer vilket jag gillar.Vi har valt bort torktumlare och ersatt med torkskåp. Något vi haft i nuvarande hus vilket har fungerat kanon då vi bara hänger upp kläderna på självtork och är det bråttom så sätter vi på torkskåpet vilket inte är så ofta. Sen har vi tagit bort golv och badrumskommoder där vi tänkt att vi ska hitta detta på egen hand.

MARKARBETET - Vi var lite oroliga för vår tomt som är lite kuperad. Vi hade en skräckbild att det skulle krävas mängder av fyllnadsmassor samt ev sprängning. Därför var det lugnande när vi var där och gick runt med vår markkille och han sa att det var en riktigt fin tomt och att man kunde omfördela de massor som finns på tomten idag så skulle det bli toppen. SKÖNT!!! Så vi får se vad de kommer tillbaka med för pris.

Johanna / www.missfixtrix.com

HUS.JPG
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.