Hej.

Funderar på att sälja huset i stan och bo permanent i fritidshuset. Problemet är att åretruntvatten och avlopp inte finns, det är på utredning hos kommunen. Vatten och avlopp kommer troligtvis hösten 2010-våren 2011. Är det möjligt att förbereda ett nybyggt hus (fritidshuset skall rivas) så det bara är att koppla på vatten och avlopp när det kommer ? Någon som har erfarenhet av detta ?

Mvh

Berne
 
Det borde gå bra.
Dock finns det två osäkerhetsfaktorer att ta hänsyn till:
Var kommer anslutningspunkten att komma? (någonstans där ledningarna går vid din tomtgräns. Ungefärlig punkt är ju bra att veta så att man drar ut anslutningarna på rätt sida om huset)
På vilket djup kommer dessa att ligga? (bra att veta så man får ett bra fall eller om man behöver bygga pumpgrop eller liknande.)
 
det går att få ut karta av kommunen om vart lednignar osv går nu, då går det nästan att gissa var de kommer lägga det. annars så ut med stora vägar osv brukar det hamna för lätt tillgänglighetens skull.
hmm, och klart du kan bygga alt bara förbereda för hus där... om det nu blir beslut om att det inte kommer dras vatten och avlop så går det alltid att lösa på andra sätt än kommunalt...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.