Hoppas på att det finns någon tomatexpert på detta fenomenala forum. Har massor av tomater! Hälften jättefina, hälften bruna och knottriga. Inget fel på stjälkar och blad. Ingen potatisodling i närheten. Inuti är de som anfrätts bruna, ser inte så trevliga ut men luktar inte, smakar heller inget konstigt. Vad kan detta vara? Tänkte göra marmelad på dem, om det inte är nåt farligt.
 
  • Ett moget granatäpple på en ljus bakgrund, ovanifrån, lätt mörka fläckar, centralt placerat.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Ett mogen granatäpple på vit yta med färgskiftningar från gult till rött och brunt.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.