Hej alla.
Vi skulle fixa nytt badrum på övervåningen hemma, tänkte att bravida järpen kunde hjälpa oss, kom ditt en vvs kille som drog nya rör osv, vi tänkte inte mer på det, men av en slump kom en vän som är rörmokare förbi å kikade på vårat bygge, han fråga vad de var för amatör som installerat rören... ingen lutning, 90° böjar osv, så vi ringde bravida då dom skickade en ny kille som gjorde om rubb och stubb.
Då vart det korrekt utfört, när vi fick fakturan så var massa artiklar dubbelfakturerade, kontakta dom igen ang det.
I samma veva bestämde vi oss för att installera frikyla på övervåningen då det blir grisigt varmt på sommaren, beställde prylar och installation juni 2023 av dom, augusti 2024 var det klart, det var nåt som strulade hela tiden och dom skyllde på att det var CTC som hade felaktiga produkter och tyckte det var en reklamation, men i augusti 2024 upptäckte dom vad som vart fel hela tiden, en givare som ska sitta i sovrummet på övervåningen hade dom satt nere i källaren... suck, alla väggar var igen satta så enda möjliga var att dra den på utsidan av vårat hus ( eternit fasad) vilket dom var upplysta om, satt dit en vit kabel som såg ut som skit, vi sa gör om gör rätt, då tyckte dom att dom kunde tillhandahålla nytt material så kunde vi göra det själva, konstigt nog. Men vi vägra så de kom dit en elektriker och drog om ny svart kabel, han sa att han dock inte kunde klamra fast den hela vägen så han lämna ett paket svarta klamrar åt oss å göra själv.
Vi tänkte att en kompensation för över 1års väntan på att installationen ska bli klar samt att dom förstört en del plattor när dom hammrat in klammers, å lite sveda å verk för att dom skyllt ifrån sig hela tiden. Men icke det verkar det som, blir en skrivelse till ARN, får se hur det artar sig där och i så fall om dom följer deras rekommendation.
Vill höra om de är nån fler som haft problem med bravida järpen, och till alla andra, välj en annan firma.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.