Vi har ritat ett enplans funkishus med pulpettak själva och håller nu på att ta in offerter från husföretag som kan bygga det åt oss. Vi har nu fått ett pris på knappt 2,1 Mkr NF. Väldigt hög standard överlag, Stenhus, alufönster, 156kvadrat, öppen planlösning, rostfria vitvaror, hög standard på kök m barkök, annorlunda fönstersättning, frikhängande sprisfläkt, högt i tak, braskamin, hörnbadkar, 2 duschörnor, och självklart parkettgolv & kakel/klinkers i bad, toalett, hall å tvättstuga.
Vad tror ni, är det ett bra pris??
 
Låter som ett läckert hus :surprised: 2,1mille tycker jag låter helt ok iaf när ni valt en högre standard. Sen som jag har fattat det, så är inte stenhus billigare. ::) Finns säkert dom som kan bygga billigare och dom som kan bygga mycket dyrare. Det är så olika beroende på vad för priser hustillverkaren får på material mm..

Men 2,1 helt ok ;)
 
Det är ju rena rånet! Hur har ni fått det så billigt? Vilket husföretag är det? Är allt inräknat? Grund? El? Carport? Totalentreprenad?
 
Conan; Du menar alltså rena rånet för husföretaget?? Ja, vi tycker också det är helt ok pris. Dock är det utan garage/carport och tomtkostandet, men vi bygger på en minde ort, så tomten kostar inte mycket iaf. Men annars är det NF inkl. både VVS, el, målare, snickare och sådär. Dock har vi tänkt göra endel själva för att komma undan ännu billigare.
Det är av Lindénvillan vi har fått det priset.
Fler synpunkter?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.