Funderar på att bygga ett Borohus.
Men är inte säker med tanke på slutfinishen. Har sett deras "referens" hus i Trelleborg.
Det såg inget vidare ut. Speciellt lister.
Vad har ni för erfarenhet om hur de bygger?
 
Hej

Vi har byggt ett Borohus i dalarna och har en delade erfarenheter av bygget

När det gäller Borohus centralt (husbyggsatsen) så är vi nöjda. Vi hade redan från början en egen idé om hur vårt hus skulle se ut när det gällde både planlösning och yttre utseende när vi bestämde oss för Borohus. Det visade sig att det inte kostade mer än 10 000:- i omritningskostnader jämfört med utgångshuset för att få det vi villa ha. Under hela processen med att rita det färdiga huset hade vi bra kontakt och feedback från borohus arkitekter/konstruktörer. Vår erfarenhet är att Borohus under hela processen var väldigt mån om att verkligen lyssna på vad vi ville ha. (Exempelvis så ringde en tidig morgon en glad person och frågade om vi ville ha vänster eller högerhängd dubbeldörr, vilket vi aldrig faktiskt tänkt på).Efter att ha jämfört ett antal husleverantörer innan vi startade vårt bygge så tycker vi fortfarande idag när vårt hus är klart att Borohus ligger bra till prismässigt.

När det gäller monteringen som Borohus säljare i dalarna ansvarade för (en så kallad totalentreprenad) så är vi däremot inte alls nöjda. Vi kan absolut rekommendera ett Borohus men inte att bygga ett Borohus i dalarna med de problem vi haft under bygget. En del av de problem vi råkat ut för kan ni läsa om på http://www.byggahus.se/forum/referenser-hustillverkare/99650-borohus-i-dalarna.html

När det gäller monteringen av husbyggsatsen så är det viktigast att ni hittar en säljare/entreprenör som ni känner förtroende för och är säker på kan uppföra byggsatsen ni köper av Borohus på ett bra sätt. Oavsett vilken hustillverkare ni väljer så är det ändå hantverkarna/entreprenören som slutligen påverkar "slutfinishen" och avgör om ni blir nöjda i slutändan!

Lycka till!.
 
Redigerat:
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.