Ska helrenovera badrummet och behöver köpa kakel och klinker. Vi har hittat några plattor som vi gillar men tycker att de kakelbutiker (i Stockholm) vi tittat i är dyra. Finns det något ställe på nätet som säljer billigt kakel och har ett brett sortiment (eller som kan beställa hem)?

Tacksam för alla svar
 
www.kakelonnet.se

Själv köpte jag stora släta vita matta plattor på Biltema för 100 kr/kvadrat.
Har inte monterat dem ännu,men om de håller godkänd kvalitet är ju det oslagbart.
 
Byggmax i tumba har svarta struktur 30x60 ca 300:-/ kvm. Annars är kakelslottet i vårby väldigt bra. Bauhaus har också många billiga sorter.
 
Finns inget K-rauta i stockholm? Vi har letat på mer än 15 ställen innan vi hittade exatkt den klinkers vi ville ha. Och det kostade 75 kr kvadraten. Innan dess hittade vi ett som var nästan ok för 499 kr. Vi sparade drygt 6000 kr och fick snyggare klinkers. Annars har bauhuas och hornbach massor av kalkel/klinkers. I och runt Malmö finns en miljon byggvaruhus med otroligt låga priser. Låter konsigt att det verkar finnas mindre i Stockholm. Trodde det fanns allt där.
 
Finns både K-rauta,Bauhaus och Hornbach i Stockholm.
Fler kakaelbutiker än så behöver man inte gå till såvida man inte har mycket exklusiv smak.

Mvh
 
F
Vi tänkte "snålkakla" med vit matt från Biltema men när vi jämförde plattorna med andra vit matt från andra leverantörer så var Biltema plattan grå i jämförelsen.

Vi handlade från Kakelplattan i Karlstad www.kakelplattan.se . Hittade en kvalitetsplatta, skitsnygg matt vit 25x45 med lite rut-struktur som heter Messina som vi betalade 160kr/m2.
 
Tack för svaren!
 
Nu har vi varit runt och tittat på och köpt kakel. Efter tips i denna tråd började vi på Kakelslottet, men dom tyckte vi var dyra och sortimentet "godkänt" inte VG eller MVG. Det kändes inte kul att köpa där. Sedan åkte vi till Bauhaus, och sedan till Hornbach båda har bra priser. Det som slog oss att Hornbach har väldigt bra support av personalen, vänliga och hjälpsamma. Bauhaus skall ha rövarpriset 50 kronor för att du skall få ta hem en platta, Hornbach räknade ut priset 6 kronor, en eloge till Hornbach igen. Krauta skall ha 25 kronor för en platta också ett rövarpris. Vi tyckte att av de tre varuhusen hade Hornbach bäst sortiment sedan Bauhaus och därefter K-rauta. Alla tre är värda att åka och titta hos vad de har. Sedan åkte vi till Höganäshuset och där fanns mycket kakel i fin utställning, ett bra ställe att åka till tyckte vi. Där köpte vi en väggplatta som var på kanpanjpris och klinkerplattorna köpte vi på Hornbach.
 
Vad köper man badrumskiva
 
Byggnytt skrev:
Vad köper man badrumskiva
fråga google :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.