Är i planer på att bygga och undrar om det är någon som vet om det finns en bra stome med mansardtak eller med förhöjt väggliv. Den ska vara mindre än 100m2 (typ max 10x8m) byggyta och måste vara bra isolering i ytterväggar. Ska troligen bygga den på platta med golvvärme och kommer att göra allt invändigt, taket och delar av fasaden själv. Någon som har några tips och idéer på bra tillverkare?
 
  • Mansardtak.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Förhöjtväggliv.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Vi bygger ett liknande hus just nu i Huddinge och vi bygger med Eksjöhus, de hade vad vi tyckte bäst pris till bäst produkt när vi jämförde runt. De har dessutom väldigt bra avdragspriser och man ser precis vad allt kostar och vad som ingår. Inte som många andra som ger en ett pris utan att berätta exakt vad som ingår. Gå gärna in och titta på vår hemsida och har du några frågor så är det bara att säga till.
www.dromhusihuddinge.blogspot.com
 
Vi byggde ett liknande hus i Västerås. Valet av block-leverantör föll på Mälarvillan för vår del. Hos Mälarvillan betalade vi bara för det vi valde, de delar som vi valde bort kom inte ens med i beräkningen. Alltså inga 80%-iga avdragspriser.
 
Vi har byggt med Svenska Modulhus och är väldigt nöjda, deras erbjudande borde passa eftersom ni vill göra mycket själva
 
Vi håller på och bygger i Huddinge. Vi har köpt stommen av Svenskamodulhus till ett mycket bra pris. Vi valde vad vi ville ha och började med bara ytterstommen så det blev inga avdragspriser för oss. isolering i väggar och tak fick vi välja själva vi hade även ritat vårat hus själva men de har färdiga husmodeller också.
Prata gärna med dem och fråga om ett pris så kan ni jämföra.
Men vi rekomenderar dem varmt.


Häls Niclas och Ella
 
Kolla med Anebyhus. På hemsidan under 2-planshus så finns "Stilvägen 4". Vi har byggt ett sådant, även om det stod "Stilvägen 3" på våra ritningar.
 
Kolla med Arvidssons snickeri i Mjöbäck. De levererar ett färdigt skal i vilket utförande du vill. Allt inomhus får man fixa själv. Eller hyra in snickare.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.