Vi vill dela med oss av våra upplevelser och erfarenheter från när vi byggde vårt drömhus med Anebyhus med hjälp av entreprenören Bengts Bygg.
Vi bor i skärgården i Karlskrona och kom i kontakt med ägaren till byggfirman via husförsäljaren på Anebyhus. Det visade sig att Anebyhus och Bengts bygg samarbetat många gånger tidigare med husbyggnationer vilket förstås ökade vårt förtroende för dem.
Vi fick träffa ägaren personligen tillsammans med hussäljaren och utifrån skisser och önskemål levererade han en kalkyl samt kom med tips och råd. Vår kalkyl höll genom hela byggnationen!
Huset började byggas i mars-08 och ägaren själv var vår byggherre. Han arbetade på ett proffsigt sätt och svarade tålmodigt på våra frågor och kom med förslag. Han höll sig underrättad med om vi var nöjda med arbetet under byggnationens gång.
Byggnationen av huset var planerad på det vis att flera snickare hjälptes åt inledningsvis för att tak skulle komma på plats och huset bli tätt. Efter det var det sedan två snickare som jobbade in- och utvändigt på huset måndag - fredag vecka efter vecka. Därför var det alltid folk på plats då vi åkte ut till bygget. Snickarna var mycket tillmötesgående och kom med egna förslag och hade fantastiska idéer på hur vi kunde utforma saker för att få en gammaldags känsla i huset som vi eftersökte. Bara deras sågning av de allmogevita taklisternas hörnor fick besiktningsmannen att utbrista i beundrande ord. Och det var inte det enda som besiktningsmannen berömde.
Bengts bygg var trygga att ha och göra med som byggfirma. Vi fick precis det vi förväntade oss och mer där till. Löften hölls och det var alltid roligt att komma ut till huset och träffa folket. För vi hade mycket trevliga hantverkare som gjorde även resten av jobbet. Kunden - vi - var i centrum.
Så ett stort tack till Bengts bygg och alla de leverantörer som hjälpte till och bidrog till att vi idag sitter i vårt drömhus där allt ser ut som vi förväntade oss - fast bättre! Och är det någon som söker efter en seriös byggfirma så kan vi rekommendera Bengts bygg med varm hand till er!
 
Är det ngn annan än jag som tycker det här inlägget känns väldigt suspekt? pernilla s har bara gjort 2 inlägg och det andra är likadant fast på referenser hustillverkare. Pernilla S verkar inte ha mycket koll, hon skriver att chefen för byggfirman var deras byggherre, så är det ju inte utan det är alltid kunden som är byggherren. Trodde först detta var säljaren på anebyhus, men efter detta felaktiga påstående tror jag nog det är någon underhuggare på byggfirman som inte har någon koll....
 
Säkert någon Bror Duktig på Bengts Bygg.
 
:) jo vad skall man säga, lite väl mycket ros och ros och mera ros
 
Vore roligt om Pernilla också svarade på det ev. fejk inlägget........Mohaaaaaa
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.