Har en Hydrofor som det sitter en tryckströmställare (vattentryck) på. Denna strömställare är kopplad till en annan tryckströmställare (schneider med röd och grön knapp) som är kopplad till pumpen. Strömställare nummer två går inte alltid på när strömsträllare nr ett reagerar på tryckfallet i hydroforen. Då måste man trycka in den gröna knappen på nytt. Tänkte därför byta ut den men vad kallar man strömställare nr två?:surprised:

Bah, pump ska det vara och inte motor som det står i rubriken.
 
Redigerat:
Kontaktormotorskydd, slår inte den till brukar det vara fel i nr 1 så att det inte blir kontakt där när trycket blir lägre. Mitt första förslag är att smörja tryckströmbrytaren med tex 556.
 
Klump nr2 har med största sannolikhet en liten ratt där man kan justera A.
Kallas i dagligtal för motorskydd. Den löser ut hållkretsen ifall någon av dom 3 faserna drar för mycket ström.

Det beror eventuellt på att pumpen är sliten eller går tungt.
 
Perfekt, svårt med alla benämningar. Är ganska säker på att det är "Kontaktormotorskyddet" som strular, tidigare kunde man slå på den i två lägen. Tryckte man lite löst på knappen så slog den igång men så fort tryckströmställaren stängde av slog den ifrån helt. Tryckte man däremot in knappen hårt slog den inte ifrån är tryckströmställaren slog ifrån. Tack så mycket för hjälpen.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.